Protelan AG 8

surfactants | Disodium Capryloyl Glutamate, deo-effect

  • Co-surfactant of additief 
  • Co-emulgator 
  • Gebaseerd op natuurlijke grondstoffen 
  • Vrij van conserveringsmiddelen 
  • Schuimvorming 
  • Verbeteren crème-achtige structuur van het schuim 
  • Te combineren met anionische, niet-ionische en amfotere surfactants 

Logo ICS

Productinformatie


INCI: Disodium Capryloyl Glutamate

Protelan AG 8 is een multifunctioneel inzetbaar, korte keten, aminozuurderivaat met verschillende kenmerken zoals deodoriserende, anti-acne en ook anti-roos eigenschappen vanwege de impact op micro-organismenactiviteit op de huid. Kan eveneens sebum op de huid reguleren.

 

Protelan AG 8 kan worden gecombineerd met anionische, niet-ionische en amfotere surfactants. Vanwege de mildheid van Protelan AG 8 kan het extreme goed worden gebruikt bij de productie van body cleansing producten.

BELANGRIJKE TOEPASSINGEN

Badproducten, haarshampoos, anti-acne, anti-roos en deodorant


INDUSTRIEEL GEBRUIK

Eigen merk, merkhouders, medische hulpmiddelen en farmaceutisch

VERPAKINGSHOEVEELHEDEN

- 125 kg drums




Share:

Contactgegevens


Mike van Gelder


Person Mike van Gelder

Neem contact op


Wij vragen alleen uw email adres voordat u kunt downloaden; met de overige gegevens kunnen we u nog beter van dienst zijn.






Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan conform onze Privacy Verklaring en worden benut het verwerken van uw aanvragen. Deze informatie wordt automatisch ook weer verwijderd uit ons internet beheer systeem, indien geen verdere acties volgen.

Sample




MSDS Aanvragen




Offerte

Protelan AG 8